Проєкт будівництва навчально-наукового хабу для вимушено переміщених навчальних закладів у м. Хмельницький - Бабур A. Г. (ТОВ «ЕКОІНВЕСТКОМ», 2025)
Формування навчально-наукового хабу для вимушено переміщених навчальних закладів у місті, що виконує роль важливого логістичного й адміністративного центру західного регіону, розглядається як один з найперспективніших напрямів розвитку освітньої мережі, оскільки дає змогу не лише забезпечити безперервність освітнього процесу, а й створити умови для інтеграції різних університетів, коледжів та наукових інституцій у єдиний простір співпраці, інновацій та підтримки академічної спільноти.
Keywords: проєкт будівництва