Психологія : методичні вказівки до вивчення курсу - Калениченко, Руслан Арсенович (КНУБА, 2024)
Розглянуто вимоги до проведення практичних занять та самостійної підготовки, змістовні модулі, ключові слова тем, література для самостійної підготовки, а також вимоги до написання і оформлення індивідуальних робіт (рефератів). Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка», галузь знань 05 «Соціальні та поведінкові науки».
Keywords: психологія