Розрахунок конструкцій із композиційних матеріалів методом скінченних елементів - Дохняк, Б. М. (КНУБА, 2008)
Конструкції із композиційних матеріалів знайшли широке застосування у різних галузях сучасної техніки. Це викликано прагненням отримати меншу матеріаломісткість виробів при необхідній міцності і жорсткості, а також можливістю варіювання властивостями композиційного матеріалу за рахунок зміни структури його армування.
Keywords: композиційний матеріал; напружено-деформований стан ( НДС ); метод скінчених елементів ( МСЕ ); 539.375; 624.04