Сучасні проблеми, тенденції та досвід трансформації архітектурно-містобудівної діяльності - Товбич, В. В.; Дюжев, С. А. (КНУБА, 2010)
Розглянуто стан, проблеми та актуальний досвід удосконалення сфери архітектурно-містобудівної діяльності. Намічені напрямки трансформації методологічних, професійних та організаційно-управлінських засад містобудування.
Keywords: архітектурно-містобудівна діяльность; стан; проблеми; досвід удосконалення; напрямки трансформації; зонінгові правила