Правове регулювання малого підприємництва крізь призму десятиліть - Похиленко, Ірина (Талком, 2021)
У сучасному науковому житті України набуває все більшої актуальності дослідження у сфері теоретичних та практичних проблем сучасного господарського права та господарського процесуального права, проблем комерційного права Центральної та Східної Європи.
Keywords: мале підприємництво; мале підприємництво