Участь студентської молоді у відродженні традицій культурного життя Чернівців - Біленкова, Світлана Вікторівна (Вид-во Європ. ун-ту, 2002)
Сучасні умови здійснення політичних та економічних реформ в нашій державі збільшують значення проблеми збереження багатства історичної спадщини буковинської столиці та більш ефективного використання її архітектурно-художнього та соціально-культурного потенціалу.
Keywords: культурне життя Чернівців; відродження традицій; історична спадщина буковинської столиці