Результати експериментальних досліджень режимів руху роликової формувальної установки з рекупераційним приводом - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І. (КНУБА, 2007)
Описано результати експериментальних досліджень роликової форму-вальної установки з рекупераційним приводом по визначенню кутової швидкості привідного вала, коефіцієнта нерівномірності руху, коефіцієнта динамічності та узагальненого коефіцієнта оцінки руху при різних видах навантаження.
Keywords: 693.546