Аналіз розвитку і впровадження концепції розміщення зовнішньої реклами в місті Києві - Сафронов, В. К.; Сафронова, О. О. (КНУБА, 2015)
В роботі дан аналіз розвитку концепції впорядкування розміщення зовнішньої реклами в місті Києві, стану її реалізації і перспектив розвитку
Keywords: дизайн міського середовища; рекламні конструкції; зовнішня реклама; концепція розміщення зовнішньої реклами; 721.011:659(477-25)