Фізико-хімічні методи дослідження сировини i матеріалів : методичні вказівки і контрольні завдання - Апанасенко, Валерій Юхимович; Маценко, Олександра В’ячеславівна; Гречанюк, Ігор Миколайович; Гречанюк, Віра Григорівна (КНУБА, 2023)
Містять основи методики вивчення теоретичного курсу проведення лабораторних робіт, запитання для самостійної підготовки студентів з відповідних розділів аналітичної хімії та фізико-хімічних методів аналізу. Наведено перелік фізико-хімічних методів досліджень, які застосовуються у виробництві будівельних конструкцій, виробів і матеріалів. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», які навчаються за освітньою програмою «Технологія будівельних конструкцій виробів і матеріалів» денної і заочної форм навчання.
В авторській редакції.
Keywords: методи дослідження; сировина; матеріали