Добавки в бетони і будівельні розчини : методичні вказівки до виконання контрольної роботи «Будівництво та цивільна інженерія» за ОП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів» - Троян, В’ячеслав Васильович; Константиновський, Олександр Петрович; Ковальчук, Артем Володимирович (КНУБА, 2025)
Розглянуто основні положення виконання контрольної роботи з дисципліни «Добавки для бетонів і будівельних розчинів». Призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G 19 «Будівництво та цивільна інженерія» за ОП «Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів».
Keywords: бетони і будівельні розчини; добавки в бетони