Концепція майбутнього «rebuild Ukraine» у сфері торгово-офісної нерухомості - Рябініна, Ю. С.; Цифра, Т. Ю. (Ліра-К, 2022)
2022 рік приніс злиття декількох криз – охорона здоров’я, соціальна, економічна і планетарна – до апогеї, і разом до розплати за індустрію нерухомості. Ситуація на ринку офісної нерухомості на початок року була ще далека від доковідної, «Після оптимізації займаних площ деякі офісні приміщення стали незатребуваними.
Keywords: концепція майбутнього у сфері нерухомості; відбудувати Україну