Філософія управління : методичні вказівки - Галушко, Олександр Сергійович; Таран, Ганна Павлівна; Лакуша, Наталія Михайлівна (КНУБА, 2025)
Містять програмний матеріал до вивчення освітньої компоненти «Філософія управління», теми лекцій, практичних занять, індивідуальне завдання, модульні контролі, список літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування», за ОПП «Державне управління у сфері містобудівної діяльності».
Keywords: філософія