Теорія архітектури і архітектурного проєктування. Основи методології архітектурного проєктування: методичні вказівки до практичних занять та виконання індивідуального завдання - Зінов'єва, Олена Сергіївна (КНУБА, 2024)
Викладено практичні поради відносно змісту, методики виконання і оформлення індивідуальної роботи за дисципліною «Теорія архітектури і архітектурного проєктування. Основи методології архітектурного проєктування». Призначено для студентів І курсу за напрямом підготовки 19 «Архітектура та будівництво», спеціальність 191 «Архітектура та містобудування» для використання на практичних заняттях та під час самостійної роботи.