Напрямки стандартизації в сфері архітектурного опорядження будівель - Самойлович, В. В. (КНУБА, 2008)
Наведені основні принципи нової системи стандартизації опоряджувальних матеріалів і видів опорядження будівель Розглянуто комплекс вимог до опорядження будівель в різних формах архітектурного середовища. Окреслено склад нормативних документів і задачі подальшої розробки теми
Keywords: опорядження будівель; опорядження архітектурне; система стандартизації; матеріали опоряджувальні