Технологічний супровід виготовлення монолітних бетонних і залізобетонних конструкцій. Ч. 1. Загальні принципи та способи влаштування опалубних систем у монолітних бетонних конструкціях - Бердник, О. Ю.; Ластівка, Олесь Васильович; Майстренко, А. А.; Амеліна, Н. О. (КНУБА, 2023)
Містить загальні положення й поняття про каркасно-монолітне будівництво, принципи влаштування опалубок залежно від виду конструкції. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 192 «Будівництво та цивільна інженерія» спеціалізації 192.04 «Технологія будівельних конструкцій виробів і матеріалів».
Keywords: супровід технологічний; виготовлення монолітних конструкцій; виготовлення залізобетонних конструкцій