Моделювання пересадочного руху на лініях метрополітену - Берлог, О. І.; Рейцен, Є. О. (КНУБА, 2011)
В роботі проведено дослідження методів мінімізації часу на пересадку пасажирів.
Keywords: моделювання; метрополітен; пересадочні вузли; пасажиропотік