Європейські практики викладання інженерно-технічних дисциплін та можливості їх застосування в Україні - Калениченко, Руслан Арсенович; Пашковський, Данило Олександрович (КНУБА, 2025)
Інтеграція України до європейського освітнього простору вимагає модернізації підходів до викладання інженерно-технічних дисциплін. Одним із основних викликів є забезпечення відповідності українських освітніх програм європейським стандартам, що сприятиме конкурентоспроможності випускників на міжнародному ринку праці. Ця мета особливо актуальна в умовах сучасних викликів, пов’язаних із відновленням інфраструктури та розвитком промислового сектора країни.
Keywords: інженерно-технічні дисципліни; європейські практики; застосування; викладання; європейські стандарти; інтеграція України; європейський освітній простор; 37.091.3:378