Прийоми озеленення у формуванні архітектурно-планувальної структури громадських будівель - Гарник, М. О. (КНУБА, 2013)
Розглянута доцільність застосування прийомів озеленення у формуванні архітектурно-планувальної структури громадських будівель. Охарактеризовані сучасні методи озеленення громадських будівель та проаналізовані особливості їх використання.
Keywords: природні фактори; громадські будівлі; «зелена» архітектура; вертикальне озеленення; 712.4:725