Вплив цифрової трансформації на маркетингові стратегії та процеси - Дименко, Руслан (КНУБА, 2025)
Цифрова трансформація (digital ‒ трансформація, цифровізація) це один із найактуальніших і важливих трендів сучасності, який зачіпає всі сфери діяльності, у тому числі й маркетинг. Digital трансформація є процес зміни бізнес моделей, продуктів, послуг і процесів за допомогою цифрових технологій, які дозволяють створювати нові цінності для клієнтів, співробітників та партнерів.
Keywords: трансформація; цифровізація; штучний інтелект