Методологія вивчення будівельних технологій : навч. посібник - Тонкачеєв, Геннадій Миколайович; Лепська, Любов Анатоліївна; Шарапа, Сергій Павлович (КНУБА, 2019)
Викладено теоретичні та методологічні основи технологічних процесів для зведення будівель і споруд. На відміну від інших навчальних посібників і підручників це видання – одна з перших спроб переходу від фактологічного до методологічного подання інформації та навчання студентів будівельних вузів за цією концепцією. Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія».
Keywords: будівельні технології; будівлі і споруди