Символ і символізація у теоретичних дослідженнях епохи просвіти (XVIII- поч. XIX ст.) - Булах, І. В. (КНУБА, 2010)
Анотація: в статті розглядається використання символу і символізації у теоретичних дослідженнях в епоху Просвіти (XVIII- поч. XIX cт. ). Особлива увага приділена теоретичної праці К. Н. Леду, Е. Буллє.
Keywords: символ; символізація; теорія архітектури; епоха Просвіти