Підходи до визначення наднормативних площ під промисловими об'єктами - Малашевський, М. А.; Горпиніч, Л. В. (КНУБА, 2014)
У статті запропоновані підходи до обчислення необхідної нормативної площі земельної ділянки для здійснення промислової діяльності хлібокомбінату. .
Keywords: оподаткування; промисловий об'єкт; нормативна площа; 336.6; 528.44