Геометричні основи використання відбитого сонячного випромінювання для інсоляції в архітектурі - Підгорний Олексій Леонтійович (КНУБА, 2012)
Розглянуто геометричні основи можливостей використання відбитого сонячного опромінення для інсоляції в архітектурі на базі його моделей у вигляді добового конуса відбитих сонячних променів, ліній ходу точок інсоляцій та конвертів відбитої інсоляції.
Keywords: інсоляція; сонячне випромінювання; геометричні основи