Обґрунтування доцільності використання структурованих кабельних систем у будівництві - Доманський, О. П.; Кубанов, Р. А. (ЕКОІНВЕСТКОМ, 2024)
Сучасні будівлі стають все більш складними технічними спорудами, які потребують різноманітних інженерних телекомунікаційних систем для забезпечення безперебійної роботи. Одним з найважливіших аспектів будівельної інфраструктури є прокладка кабелів, яка забезпечує електропостачання та зв'язок між різними системами, такими як телефонія, безпека, мережі передачі даних та інше. Це вимагає великих зусиль і координації для створення ефективної та надійної кабельної інфраструктури.
Keywords: ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА»; кабельні системи; будівництво; 621.315.2