Прогноз ризиків дії факторів міського середовища - Штепа, К. О. (КНУБА, 2013)
Розглянуто прогноз стану міського середовища на основі аналізу ризику з виявленням якісної характеристики небезпеки. Визначено основні види ризику та встановлено індекс безпеки від дії факторів.
Keywords: міське середовище; аналіз ризику; індекс безпеки