Історія архітектури і містобудування : Частина 3. Історія світової архітектури (V ст. – сер. ХІХ ст.). Дерев’яна архітектура країн Європи та Азії [Електронний ресурс] : методичні вказівки до практичних семінарських занять - Шевцова, Галина Вікторівна (КНУБА, 2025)
Розглянуто загальні положення щодо місця і ролі курсу, його мети і завдання. Наведено методичні вказівки до проведення практичних семінарських занять: вказано зміст і теми семінарів та запитання для підготовки до них, наведено літературу щодо кожної з тем та рекомендації щодо підготовки до семінарів. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 19 «Будівництво та архітектура», освітньої програми 191 «Архітектура та містобудування».
Keywords: історія архітектури; Історія містобудування