Вибір раціональної схеми забезпечення водою малих об’єктів водопостачання - Хомутецька, Т. П.; Малецький, В. С. (КНУБА, 2016)
Проаналізовано сучасний стан водопостачання в Україні, досліджено проблеми забезпечення ефективної роботи водопровідних систем за різними схемами, розглянуто шляхи їх вирішення.
Keywords: водопостачання; водоспоживання; питна вода; водопровідна система; ресурсозбереження; водоснабжение; водопотребление; питьевая вода; водопроводная система; ресурсосбережение; water supply; water consumption; drinking water; plumbing system; resource saving; 628.1