Екологічний маркетинг у торгівлі: тренд чи необхідність? - Алавердян, Людмила; Васковець, Юліана (КНУБА, 2025)
Екологічний маркетинг у торгівлі: тренд чи необхідність? Це питання, яке стосується не лише бізнесу, але й майбутнього нашої планети. В епоху, коли екологічні виклики стають все більш гострими, а споживачі демонструють зростаючу екологічну свідомість, роль екологічного маркетингу в торгівлі набуває особливого значення. Чи є це просто модним трендом, або ж це нагальна необхідність, що визначає майбутнє торговельних відносин?
Keywords: укологічний маркетинг; торгівля; екологічна свідомість; торговельні відносини