Використання інформаційного моделювання будівель для технологічно-організаційних рішень - Черненко, Костянтин Віталійович; Гавалешко, В. М.; Романкевич, В. Ф. (Ліра-К, 2019)
Застосування технологій інформаційного моделювання будівель дозволяє прийняти технологічні та організаційні рішення стосовно будівельних процесів, що на етапі проектування дозволяє моделювати та прогнозувати раціональний варіант розміщення матеріальних ресурсів та робочих сил у просторі на цифровому двійнику будівельного майданчика, що сприяє скороченню термінів зведення будівель, загальному підвищенню якості проектної документації, виконаних на його основі будівельно-монтажних робіт, а також зниженню вартості проекту.
Keywords: інформаційне моделювання будівель; рішення технологічно-організаційні