Прямий метод визначення коефіцієнтів інтенсивності напружень в призматичних та просторових незамкнених тілах обертання при статичному навантаженні - Пискунов, С. О.; Шкриль, О. О.; Мицюк, С. В.; Сизевич, Б. І. (КНУБА, 2016)
На основі напіваналітичного методу скінченних елементів проведена розробка і апробація методики обчислення коефіцієнта інтенсивності напружень прямим методом при силовому навантаженні. Розв’язані тестові задачі. Отримані результати підтверджують ефективність методики.
Keywords: напіваналітичний метод скінченних елементів; коефіцієнт інтенсивності напружень; просторові тіла з тріщинами