Експонування проектних вирішень у княжу добу - Диба, Ю. Р. (КНУБА, 2013)
У статті проаналізовано способи та практичні методи, використовувані будівничими для представлення проектних вирішень у архітектурній діяльності давньоруського періоду.
Keywords: архітектура; Русь; проектні вирішення; описи; креслення; моделі; 721.011"10/14"