Сучасні прийоми ревіталізації історичних вулиць поселень - Шебек, Надія Миколаївна; Карапетян, Анна Акопівна (Бескиди, 2019)
Використовуючи сучасні прийоми ревіталізації, можна не тільки зберегти історичну цінність міста, а й вдихнути нове життя в історичні вулички. Нове функціональне наповнення збільшує їх привабливість для сучасного населення.
Keywords: сучасні прийоми ревіталізації історичної забудови; ревіталізація