Особливості використання моментної схеми скінчених елементів (МССЕ) при лінійних розрахунках оболонок і пластин - Пискунов, С. О.; Солодей, І. І.; Максим'юк, Ю. В.; Солоденко, А. Д. (КНУБА, 2013)
На основі МССЕ створений оболонковий СЕ з використанням співвідношень вісесиметричної задачі теорії пружності, яка дозволяє проводити аналіз напружено-деформованого стану вісесиметричних оболонок. Проведені чисельні дослідження для обґрунтування достовірності отриманих результатів при використані по товщині оболонки одного СЕ, а також показано що його ефективність не поступається оболонковим СЕ.
Особенности использования моментной схемы конечных элементов (МСКЭ) при линейных расчетах оболочек и пластин
Features application moment finite element sheme (MSSE) for linear calculations of plates and she
Keywords: вісесиметричні задачі теорії пружності; розрахунок оболонок і пластин