Основи технології хімічних виробництв стінових, оздоблювальних та захисних матеріалів - Руденко, Ігор Ігоревич; Бердник, Оксана Юріївна; Константиновський, Олександр Петрович (КНУБА, 2024)
Розглянуто методичні вказівки до ходу виконання контрольної роботи. Призначено для студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» спеціалізації «Новітні технології та дизайн сучасних стінових та оздоблювальних матеріалів».
Keywords: стінові матеріали, виробництво; оздоблювальні матеріали, виробництво; захисні матеріали, виробництво