Особливості впровадження іноваційних методів навчання іноземними мовами студентів немовних вищих навчальних закладів - Петрова, Т. І.; Щукіна, Е. І. (КНУБА, 2013)
Сучасні тенденції інтеграції України в європейський освітній простір обумовлюють високі вимоги до викладання іноземних мов та застосування новітніх методів навчання. Автор проаналізував основні сучасні інформаційні технології викладання фахової іноземної мови студентам немовних вузів, визначив основні переваги та недоліки їх застосування. Основна увага приділена методиці вивчення іноземних мов з використанням ресурсів Інтернету.
Keywords: новітні методи навчання; фахова іноземна мова; Інтернет - ресурси; професійно спрямоване іншомовне спілкування; критерії відбору навчального матеріалу; innovative methods of foreign language teaching; ESP; Internet resources; criteria of teaching material selection