Міжнародна торгівля : методичні вказівки до самостійної роботи - Алавердян, Людмила Миколаївна; Романенко, Олеся Валеріївна (КНУБА, 2024)
Містить зміст та основні форми самостійної роботи здобувачів під час вивчення курсу. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг».
Keywords: торгівля міжнародна