Спостереження як метод професійно-психологічного відбору в умовах цифровізації - Науменко, Сергій Васильович; Красильник, Юрій Семенович (Ліра-К, 2025)
В умовах стрімкої цифровізації проблема професійно-психологічного відбору набуває нових можливостей, зокрема, змінюються вимоги до багатьох професій, в сучасному світі значна частина професійної діяльності відбувається в онлайн-середовищі, зростає потреба в працівниках, які володіють компетентностями щодо роботи з новими технологіями, здатні до гнучкості та адаптивності в умовах динамічних змін професійного середовища. Завдяки цифровим платформам можна використовувати аналітичні системи для автоматизованої оцінки кандидатів, їх реакцій та взаємодій з іншими людьми в цифровому середовищі.
Keywords: професійно-психологічний; метод; цифровізація; відбор; професійна діяльність; 359.9.072.7:004.9