Двумірний статистичний аналіз електричних параметрів процесу шовного контактного електрозварювання - Боровик, Дмитро; Панько, Ілля; Остапущенко, Ольга; Кравченко, Ігор (КНУБА, 2024)
Представлено результати дослідження електричного шовного контактного зварювання з метою побудови такої математичної моделі процесу, яка б забезпечила стабільну якість зварного з’єднання будівельних виробів. Проаналізовані основні електричні параметри процесу, виявлені їх взаємодії при електрозварюванні. Зазначені сукупності контрольованих і неконтрольованих параметрів
Keywords: шовне контактне електрозварювання; електричні і неелектричні параметри; лите ядро; критерій якості; 621.791.76