Принципи архітектурно-планувальної організації районних будинків суду в місті Києві - Гейко, І. П. (КНУБА, 2013)
Розглянуті основні принципи архітектурно-планувальної організації районних будинків суду міста Києва, подана схема розміщення районних будинків суду міста Києва.
Keywords: районний будинок суду; підсудний; учасники судового процесу; образ сучасного будинку суду першої інстанції; історичне середовище; реконструкція; нове будівництво; 725.15