Особливості організації простору офісних приміщень банківських установ - Гнатюк, Л. Р.; Шуть, А. І. (КНУБА, 2014)
Стаття присвячена проблемі організації простору в офісних приміщеннях банківських установ. Дослідження проведено на основі специфіки діяльності установ даного типу, аналізі прототипів офісних приміщень даного спрямування, огляді нових тенденцій в дизайн-проектуванні, ознайомленні з особливостями впливу кольору та форми на працездатність. Визначено особливості організації простору офісних приміщень банківських установ.
Keywords: банківські установи; функціональна зона; кольорова гама; форма; психологічний вплив; 7.012:721