Техногенні передумови виникнення та розвитку виставково - музейних авіаційних комплексів - Горова, Ю. О. (КНУБА, 2013)
В статті визначені та описані техногенні фактори ,що впливають на виникнення та розвиток виставково-музейних авіаційних комплексів. Проаналізована актуальність їх будівництва на території Україні на основі розглянутого техногенного аспекту.
Keywords: авіапарк; музей авіації; виставково-музейний комплекс технологій; типологія виставково-музейних авіаційних комплексів; шумозахист