Еколого-містобудівне регулювання стану повітряного басейну сучасного міста - Устінова, Ірина Ігорівна (КНУБА, 2008)
Розглянуто еколого-містобудівні аспекти регулювання стану повітряного басейну сучасного міста.
Keywords: еколого-містобудівне регулювання; містобудування; екологічне середовище; забруднення атмосфери; повітряний басейн міста