Прогнозування чисельності і структури населення міста - Мамедов, Алірза Махмуд (КНУБА, 2011)
В статті проаналізовані методи та моделі прогнозування чисельності населення міста.
Keywords: економічна підсистема містобудівної системи; соціально-демографічна підсистема; функціонально-просторова підсистема; прогнозування чисельності населення міста