Використання відходів теплоенергетики для отримання композиційних в´яжучих систем - Гончар, Ольга (ЧНТУ, 2019)
Проблема переробки відходів теплоенергетики на сьогоднішній день стоїть дуже гостро, незважаючи на перехід сучасних теплових електростанцій (ТЕС) на безвідходне газове виробництво. Одним з найбільш ефективних рішень цієї проблеми є використання золи при виробництві різних видів будівельних матеріалів, зокрема, відомо широке використання золи як компоненту неорганічних в‘яжучих речовин, як добавки до бетонів.
Keywords: відходи теплоенергетики; в‘яжучі речовини; зола