Системні аспекти проблематики енергоефективності будівельних проектів - Куліков, П.М.; Бондар, О.А. (КНУБА, 2014)
В статті визначаються системні аспекти реалізації будівельних проектів через механізм енергоефективності на основні енергоменеджменту. Визначаються основні: нормативний та вартісний (економічний), також наводяться можливі варіанти їх вирішення з метою нарощення ефективності реалізації будівельних проектів та системи «народне господарство» в цілому.
Keywords: енергоефективность будівельних проектів; енергоменеджмент