Облік фінансових результатів у міжнародній практиці - Іванова, Тетяна (КНУБА, 2025)
Сучасна стратегія розвитку фінансової звітності в Україні орієнтована на імплементацію міжнародних стандартів фінансової звітності як ключової передумови глобальної інтеграції, посилення економічної співпраці з іноземними державами, розширення зовнішньоекономічної діяльності вітчизняних суб’єктів господарювання та оптимізації взаємодії з міжнародними інвесторами та партнерами.
Keywords: міжнародна практика; фінансова звітність; інвестори; партнери; облік