Застосування штучного інтелекту при викладанні математичного аналізу - Єгорова, Наталія; Серпінська, Ольга; Безклубенко, Ірина (КНУБА, 2025)
В тезах на прикладі застосування методів комп’ютерного представлення даних до розділу “Матриці” курсу математичного аналізу, автори розглядають можливість застосування елементів апарату штучного інтелекту, але не пропонують вичерпний алгоритм побудови відповідних систем, і ґрунтуються на відомій тезі: «Для інтелектуальних завдань не існує формального алгоритму розв'язання.
Keywords: семантичні мережі; продукційні правила; математичні теореми; доведення теореми