Психолого-педагогічний супровід навчально-виховного процесу студентів з обмеженими можливостями в умовах професійної освіти - Калениченко Руслан Арсенович; Скорик Ганна Юріївна (КОМПРИНТ, 2023)
Сучасне суспільство висуває нові вимоги, створює нові завдання та змушує стикатися з новими викликами. Одним із них є створення надзвичайно важливого орієнтиру кожної держави – забезпечення ідентичних можливостей активної, і водночас ефективної участі усіх членів суспільства в його житті, а не лише створення рівних умов для здобуття освіти. Така ціль є пріоритетною на різних рівнях: від державного до регіонального та міжнародного.
Keywords: навчально-виховний процес; професійна освіта