Структура та принципи побудови каталогу метаданих первинних показників метаболізму міського середовища - Патракеєв, І. М.; Зібров, В. В. (КНУБА, 2019)
Визначені основні принципи побудови каталогу метаданих первинних показників метаболізму міського середовища як класів об’єктів просторової бази даних. Подано класифікацію та описано структуру первинних показників. Показано фрагмент каталогу метаданих первинних показників метаболізму міського середовища в нотаціях мови моделювання UML.
Структура и принципы построения каталога метаданных первичных показателей метаболизма городской среды
Structure and principles of building the catalog of metadadants of the primary indicators of metabolism the municipal environment
Keywords: метаданні; база геопросторових даних; метаболізм міського середовища; каталог класів об’єктів; геоінформаційний моніторинг; метаданные; база геопространственных данных; метаболизм городской среды; каталог классов объектов; геоинформационный мониторинг; metadata; geospatial data base; urban environment metabolism; catalog of object classes; geoinformation monitoring