Экомузей в общей классификации музеев - Нгуен, Дак Дат; Зиміна, С. Б. (КНУБА, 2011)
В статті наводиться класифікація музеїв за різними ознаками, виявлено місце екомузею, як типу, розглянута архітектура існуючого екомузею в Ханої, В'єтнам.
Keywords: музей; класифікація; екомузей; архітектура; классификация; экомузей; архитектура; а museum; classification; ecomuseum; architecture